Senk ditt kolesterol

Å senke kolesterolnivået kan være vanskelig og krevende. Senikol med plantesteroler er anbefalt ved behandling av høyt kolesterol. La Senikol bli en integrert del av dine livsstilsendringer på vei mot bedre hjertehelse og et sunnere liv.

Introduksjonstilbud

299 kr 149 kr første måned

Etter første måned leveres 2 esker annenhver måned for 598 kr (tilsvarer 299 kr per måned). Du kan avslutte abonnementet uten bindingstid.

Nyhet!

Hvorfor Senikol?

→ Senk ditt kolesterol på noen uker

→ Anbefales ved høyt kolesterol

→ Kan kombineres med statiner

 

EFSA: Plantesterol har vist seg å senke kolesterolinnholdet i blodet. Et høyt kolesterolnivå er en risikofaktor for utviklingen av hjerte- og karsykdom.

Senker kolesterolnivået i blodet

Den europeiske myndighet for næringsmiddeltrygghet bekrefter i artikkel 14.1a at plantesteroler har vist seg å senke kolesterolnivået i blodet. Høyt kolesterolnivå er en risikofaktor for hjertesykdom.

img

Gode grunner til å prøve Senikol med plantesteroler

Høyt kolesterol er en risikofaktor for hjerte- og karsykdommer. Plantesteroler har dokumentert effekt på å senke høyt kolesterol. Å senke høyt kolesterol er en utfordring – Senikol med plantesteroler kan være både et supplement og et alternativ for å redusere det dårlige kolesterolet.

 • Senikol har ingen påviste bivirkninger eller interaksjoner
 • Når du har senket høyt kolesterol, kan du enkelt opprettholde normale kolesterolnivåer med en lavere dosering.
 • Senikol er utviklet av det norske legemiddelselskapet Sana Pharma Medical. Senikol selges kun på apotek eller direkte hos oss.

Viktig informasjon om kolesterol

 • Det finnes to typer kolesterol: HDL-kolesterol (det gode) og LDL-kolesterol (det dårlige). Høyte nivåer av LDL-kolesterol kan føre til avleiringer på innsiden av blodårene, noe som øker risikoen for hjerte- og karsykdommer.
 • Kolesterol er en fettlignende substans som har flere viktige funksjoner i kroppen. Kolesterol produseres naturlig av kroppen, men finnes også i visse matvarer.
 • Ettersom kolesterol både spiller en avgjørende rolle i kroppen, men også er uønsket i for høye nivåer, er det viktig å holde oversikt over kolesterolnivåene i blodet.

Om nyheten Senikol

 • Senikol er et kosttilskudd som inneholder plantesteroler for å senke høyt kolesterol1
 • Plantesteroler anbefales ved høyt kolesterolnivå
 • Ingen kjente interaksjoner eller bivirkninger
 • Dokumentert effekt allerede etter noen uker
 • Små, myke kapsler som er lette å svelge
 • Langtidsbruk anbefales

Introduksjonstilbud

299 kr 149 kr første måned

Etter første måned leveres 2 esker annenhver måned
for 598 kr (tilsvarer 299 kr per måned).
Du kan avslutte abonnementet uten bindingstid.

Kilder

1EFSA artikkel 14(1)a: Plantesteroler har vist seg å senke kolesterolinnholdet i blodet. Et høyt kolesterolinnhold er en av risikofaktorene for utviklingen av hjerte- og karsykdommer (koronar hjertesykdom). koronar hjertesykdom kan ha mange risikofaktorer, og endring av en av disse risikofaktorene kan, men ikke nødvendigvis vil, ha en gunstig virkning. Daglig inntak: 1,5-3,0 g plantesteroler.